XZENT MULTIMEDIA: GEWELDIG ENTERTAINMENT!

Xzent multimedia

ENTERTAINMENT OP ALLE RITTEN

Luister naar de autoradio met een uitstekende kwaliteit ontvangst. Geniet van multimedia tijdens het rijden via CD, DVD, USB-stick, SD/SDHC-kaart of uw smartphone. Met de XZENT monceivers en naviceivers kunt u de meest recente media en multimedia formaten, met inbegrip van hoge-resolutie video's, gewoon spelen.

Xzent multimedia video

Hoge-resolutie display

Fijne beeldresolutie details met een hoge helderheid biedt u een ontspiegeld TFT LCD-scherm. Met een hoge resolutie van 800 x 480 pixels geeft het een indrukwekkend heldere, scherpe, contrastrijke beeld: zelfs bij zeer helder omgevingslicht

Xzent multimedia display

Perfect fine-tuning

U kunt het display handmatig aanpassen aan de huidige lichtomstandigheden. Bovendien hebben alle apparaten een dag/nacht-modus: ingesteld op "automatisch", is de aanpassing van de weergave automatisch geregeld door het inschakelen van de koplampen.

Xzent multimedia radio

Optimale radio-ontvangst

Een FM-tuner met DSP voorziet zwakkere FM-zenders door ruisonderdrukking een helder geluid. Alle navigatie en moniceivers  hebben 30 voorkeurzenders, 18 voor FM en 12 voor de middengolf, volop ruimte voor uw favoriete stations.

Xzent multimedia CD/DVD

COMPATIBELE MULTIMEDIA FORMATEN
  • CD/DVD-loopwerk, compatibele media/formaten: CDDA, CD-ROM, CD-R/RW, SCVD, DVD, DVD±R, DVD-MP3, PCM, MP3, AC3, MPEG1/2/4, AVI, XVID, RM 720p
  • USB/SDHC, compatibele audio formaten: MP3, WMA/Pro, AAC, FLAC
  • USB/SDHC, compatibele video formaten: MPG, MPEG1/2, H.264, MKV 1080p, AVI, MP4, MKV, XVID, WMV

Xzent multimedia usb

Veelzijdige afspelen via USB

Liedjes en video's afspelen via USB: Eenvoudiger kann multimedia niet zijn in de auto. Alle bestanden worden duidelijk weergegeven in het playback menu en kan gemakkelijk worden beheerd.

Xzent Bluetooth

Bluetooth: muziek uit de telefoon

Luister naar muziek die u op uw mobiele telefoon hebt opgeslagen: Op alle XZENT apparaten is het mogelijk, A2DP muziek te streamen en met een stereo audio signaaloverdracht.

Xzent multimedia

Klanksterk onderweg

Kwaliteit geluid in je auto: Voor een optimale geluidskwaliteit is er een krachtige 4 x 40 watt versterker inclusief EQ met 5 presets en geluid 4.1 audio line-outs (3 V uitgangsniveau).

Xzent multimedia

Uitgebreide connectiviteit

Door de USB-poort en de verschillende A/V-ingangen en uitgangen kunt u externe monitoren, achteruitrijcamera's aansluiten en USB-media of spelconsoles aansluiten.

Xzent multimedia updates

Uitgerust voor de toekomst

Software-updates zijn eenvoudig bij te werken op de website van de firmware XZENT apparaten. Gewoon downloaden van de update en afspelen via USB.