XZENT NAVIGATIE: WEG NAAR HUIS!

Xzent navigatie kaarten

ONTSPANNEN AANKOMEN

Navigeren op het hoogste niveau dankzij de op iGO Primo 2.0 gebaseerde navigatie : XZENTnaviceivers garanderen met hun Full-EU-kaarten pakket dat u ontspannen kunt reizen in heel Europa. 3-D weergave van bezienswaardigheden en attracties, meer dan 6,5 miljoen premium P.O.I., TMC module, 3-D autozoom, Eco en Smart-modus, intelligente berekening van alternatieve routes in real-time weergave van het parkeren in de buurt van de bestemming, het geven van omleidingen wanneer er verkeersproblemen zijn – deze kenmerken onderstrepen het hoge niveau, navigeer naar de XZENT.

Xzent navigatie kaarten

Flexibele kaartweergave

U kunt het uiterlijk van de kaart een persoonlijke touch geven. Selecteer de ontwerpen voor dag en nacht, uit te breiden met 3-D gebouwen of verandering in de weergave van P.O.I.

Xzent navigatie routeplanning

Geoptimaliseerde routeplanning

U hebt de keuze tussen verschillende route-berekeningen, met inbegrip van de modi snel, kort, eco, economisch en gemakkelijk.

Xzent navigatie routeplanning

Altijd alternatieven

U kunt gemakkelijk verschillende route alternatieven en selecties weergeven. U kunt de routeplanning methode ook zeer eenvoudig veranderen.

Xzent navigatie P.O.I.

SPECIALE BESTIMMINGEN SNEL BEREIKEN

XZENT naviceivers hebben een premium P.O.I. database met meer dan 6,5 miljoen points of interest. De selectie wordt eenvoudig via het duidelijk ontworpen zoekmenu gemaakt. Je kan zowel op het soort P.O.I. zoeken (bijvoorbeeld voor een hotel of een tankstation), maar je kunt ook rechtstreeks de naam van de P.O.I. invoeren, zoals een restaurant of café.

Xzent navigatie TMC

Vermijd de file

De functie TMC informeert je tijdig over files en omleidingen. Selecteer gewoon het menu, en je krijgt alle relevante gegevens die vervolgens worden weergegeven.

Xzent navigatie menu

Eenvoudig zoeken

In het navigatiemenu krijgt u eenvoudig toegang tot alle functionele gebieden: bijvoorbeeld, de keuze van de bestemming, de weergave van de route en nog veel meer.

Xzent navigatie speed dial

Fast Destination Entry

Om speed dial te gebruiken hoeft u alleen een paar letters in te voeren, de rest wordt automatisch voltooid, en de bijbehorende bestemmingen worden voorgesteld.

Xzent navigatie Waar ben ik?

Waar ben ik?

Met de Where am I? U kunt met deze functie auto-werkplaatsen, reparateurs, medische hulpdiensten, benzinestations of politiebureaus in uw directe omgeving vinden: met een vingertop touch.

Xzent navigatie zoom

Realistische richtingaanwijzer

Als u een afrit van de snelweg of een complex kruispunt nadert en er relevante informatie beschikbaar is, wordt de kaart vervangen door een 3D-weergave.

Xzent navigatie tunnel mode

Tunnel Modus

Als je in een tunnel rijdt, wordt de kaart vervangen door een afbeelding van een tunnel. De flexibele tunnel-look van boven kan u helpen met de oriëntatie

Extra functies X-302MH

Speciaal voor de inzet in campers beschikt de X-302MH als extra over een innovatief motor-caravan/truck navigatiesoftware.

Xzent navigatie caravan

Verschillende auto profielen

Bij de XZENT X-302MH kunt u kiezen tussen verschillende auto profielen om uw apparaat optimaal op uw voertuig af te stemmen.

Xzent navigatie campers

Voertuig specifieke gegevens

Door het invoeren van voertuig specifieke gegevens zoals hoogte, breedte, lengte, gewicht, kunt u de route nog effectiever plannen

NAVIGATIE FUNCTIES XZENT X-302BT MK II EN X-302MH
  • Op micro SD-kaart (8 GB) gebaseerd navigatiesysteem
  • Gedetailleerde kaarten van Full Europe, 43 (X-302MH) en 47 (X-302BT MkII) Europese landen
  • Premium uitgebreide database met meer dan 6,5 miljoen P.O.I.
  • Display en stembegeleiding in 28 talen
  • Realistische 3-D landschap weergave en 3-D bezienswaardigheden, Tunnel mode, 3D Auto-Zoom functie op kruisingen/afslagen, snelweg rijstrook assistent met realistische weergave van snelwegborden
  • Eco en Smart Route planning, intelligente berekening van alternatieve routes in real time, weergave van parkeerplaatsen in de buurt het doel, opmerkingen over omleiding routes bij verkeersproblemen, Driver Alerts, etc.
  • TMC-ontvanger voor gratis datadiensten
  • 30-dagen Latest Map Guarantee