Toebehoren

USB-kabel = lengte 85 cm, HDMI-kabel = lengte 100 cm

GBA-HDMIBOX: HDMI / USB HUB

Met deze veelzijdige, flexibele en gemakkelijk te installeren HDMI/USB-hub, kunt u heel eenvoudig uw smartphone of draadloze dongle aansluiten op de XZENT X-402.

Montage mogelijkheden voor de HDMI / USB-head:

 

  • U-beugel van kunststof oppervlak mount meegeleverd
  • Metalen beugels voor opbouw meegeleverd
  • Afdekplaat met ge├»ntegreerde perifere rand (verzonken montage)

 

Meegeleverd wordt: HDMI Wifi dongle (75 x 31 x 11 mm),

HDMI verlenging (7 cm), microUSB naar USB type A-kabel

 

GBA-WIFI: WIFI-DISPLAY DONGLE

Foto's of video's, die op de smartphone zijn opgeslagen, bekijken op het scherm van de X-402? Met de wifi display dongle GBA-WIFI is een draadloze overdracht van beeld/geluid via Miracast, Airplay of DLNA op de X-402 mogelijk. De GBA Wifi dongle vereist een 5 V voeding, de meegeleverde USB-kabel kan worden aangesloten op een vrije USB poort. De dongle kan ook met een 5 V-voeding (niet meegeleverd) worden aangesloten op een geschikt stopcontact.

De besturing van de gespiegelde media-inhoud gaat uitsluitend via de bron. De software van de dongle kan worden bijgewerkt via een draadloze router met een internetverbinding, indien nodig.

 

 

GBA-XHDMI: HDMI C / MICRO USB KABEL

HDMI C / microUSB kabel voor het aansluiten van Android OS smartphones apparatuur X-202BT MkII en XZENT X-302BT MkII modellen, die beide beschikken over een HDMI ingang C direct op de voorzijde van de XZENT.

  • Lengte kabel: 100 cm