X-302BT MKII: 2-DIN NAVIGATIE MET BT, CD/DVD, USB, SD, HDMI

Ontspannen reizen in heel Europa. Met de muziek, waar jij zin in hebt. En alleen die telefoontjes doen, die je alleen op vakantie wilt doen. Jij beslist.


XZENT X-302BT MkII, facelift van zijn voorganger, X-302BT, is een geavanceerd 2-DIN multimedia-navigatie met indrukwekkende functionaliteit.

De X-302BT MkII is een flexibele, veelzijdige entertainer en een elektronische co-piloot in zijn klasse. Het op iGO Primo 2.0 gebaseerde navigatiesysteem, samen met zijn volledige EU-kaart, laat je ontspannen rijden in heel Europa.

Met zijn ingebouwde CD/DVD-ROM drive, USB-poort en een microSD/SDHC-kaartlezer op het voorpaneel is de XZENT X-302BT MkII goed voorbereid, om uw media en A/V-formaten af te spelen, inclusief high-definition video's. Voor een probleemloos radiogenot zorgt een sterke FM RDS tuner met op DSP-gebaseerde ontstoring.

Fijn beeldresolutie details met hoge helderheid biedt het anti-glare 6,2"/ 15,7 cm 16 : 9 TFT LCD-touchscreen.

De geïntegreerde, goed uitgeruste Bluetooth-unit van de X-302BT MkII maakt indruk met zijn uitstekende spraakkwaliteit.

De XZENT naviceiver heeft een HDMI C ingang op het frontpaneel, die op Android gebaseerde smartphones of tablets compatibel is en met de X-202BT MkII kan worden aangesloten.

KENMERKEN X-302BT MKII

XZENT X-302BT MkII: Keyfeatures