X-302MH: 2-DIN CAMPER/CARAVAN NAVIGATIE MET BT, CD/DVD, USB, SD

Achterover leunen. Luisteren naar muziek. Genieten van het landschap. En altijd precies weten, waar te gaan. Uw vakantie begint tenslotte al met de rit.


Met de X-302MH heeft XZENT een 2-DIN motor home naviceiver in het programma, dat nieuwe normen stelt aan montage en functionaliteit en imponeert met een sensationele prijs/prestatie-verhouding.

De X-302MH is een flexibele, veelzijdige entertainer en een elektronische co-piloot in zijn klasse. Het op iGO Primo gebaseerde navigatiesysteem laat je ontspannen rijden in 44 Europese landen. Speciaal voor gebruik in campers en caravans is de X-302MH voorzien van camper / vrachtwagen navigatiesoftware. Bij de X-302MH kunt u kiezen tussen verschillende auto profielen om uw apparaat optimaal op uw voertuig af te stemmen. Door het invoeren van voertuig specifieke gegevens zoals hoogte, breedte, lengte, gewicht, aanhanger, kunt u de route nog effectiever plannen.

Met de geïntegreerde CD/DVD drive, USB-poort en een SD/SDHC-kaartlezer is de XZENT goed voorbereid voor het afspelen van diverse media en A/V-formaten. Daarnaast is er een sterke FM RDS tuner met DSP-gebaseerde ruisonderdrukking, die storingsvrije ontvangst garandeert. Dit veelzijdige Bluetooth-apparaat maakt indruk met zijn uitstekende geluidskwaliteit en scoort met telefoonboek overzetten en zes direct contact-favorieten.

KENMERKEN X-302MH

XZENT X-302BT: Keyfeatures