X-402: 2-DIN MONI/NAVICEIVER MET DAB+, BLUETOOTH, USB, HDMI

DAB+ digitale radio. Onderweg met kristalheldere ontvangst. Genieten van muziek en video's. Van CD/DVD, USB, iPod/iPhone, smartphone of via HDMI. En wie meer wil: de X-402 is gemakkelijk uit te breiden via een SD-kaart voor navigatie.


Nieuw van XZENT: De X-402, een geavanceerde 2-DIN infotainer met geïntegreerde DAB+ tuner en indrukwekkende multimedia-functies.

De X-402 kan worden uitgerust met de apart verkrijgbare X-402-SDFEU navikaart om van uw toestel een navigatiesysteem te maken.

De fraai vormgegeven X-402 heeft een hoge kwaliteit capacitief 6,2"/15,7 cm touchscreen, die scoort met een transparant helder beeld. Het hoofdvolume, HOME en HDMI zijn ontworpen als aanraaksensor elementen, waarbij de kleur van de verlichting vrij kann worden gekozen.

XZENT's nieuwe topproduct heeft de meest geavanceerde entertainment tools aan boord, zoals krachtige ontvangst van een sterke FM RDS tuner en een ingebouwde DAB+ tuner met MOT slideshow en DAB dienst. Ook een CD/DVD drive, twee achterste USB-poorten, Made for iPod / iPhone, HDMI-ingang voor compatibele mobiele apparaten: De X-402 is zeer geschikt voor de nieuwste A/ V formaten. Er is ook de mogelijkheid om na te denken over een optionele wifi-dongle met weergave beeld en geluid op het instrument.

Uitstekend is de geïntegreerde Bluetooth speakerphone dat comfortabel muziek streamen via smartphone mogelijk maakt.