X-422: 2-DIN MONI/NAVICEIVER MET DAB+, BLUETOOTH, USB, HDMI

DAB+ digitale radio. Onderweg met kristalheldere ontvangst. Genieten van muziek en video's. Van USB, iPod/iPhone, smartphone of via HDMI. En wie meer wil: de X-422 is gemakkelijk uit te breiden via een SD-kaart voor navigatie.


Het multimediasysteem van XZENT heeft een duidelijk voorpaneel dat een groot 16,5 cm / 6,5" capacitief aanraakscherm combineert met vier sensortoetsen en een handige volumeknop aan de linkerkant.
De X-422 zorgt ook voor het beste mobiele entertainment en digitale radio-ontvangst met de geïntegreerde DAB+ ontvanger. De infotainer van XZENT heeft ook een FM RDS-tuner en twee USB-poorten. De eerste USB-poort dient voor het aansluiten van USB-sticks en Android smartphones: Met de Easy Connect functie kunnen apps van smartphones gespiegeld worden op het scherm van de X-422 en worden bediend via een touchscreen.
De Bluetooth handsfree-kit van de X-422 is voorzien van A2DP-muziekstreaming, snelle synchronisatie van het telefoonboek en snelkiezen voor favorieten van contactpersonen.
Met de optionele navigatiesoftware voor auto's of voor campers kan de X-422 entertainer gemakkelijk worden uitgebreid tot een compleet uitgeruste naviceiver voor auto's, maar ook voor campers.