X-F220: 2-DIN MONICEIVER / NAVICEIVER VOOR FIAT DUCATO

Puur entertainment in uw Fiat Ducato. DAB+ digitale radio. Genieten van muziek en video's van CD / DVD, USB, iPod / iPhone, smartphone of via HDMI. En wie meer wil: U kunt de X-F220 eenvoudig uitbreiden via de SDHC kaart voor uitstekende camper navigatie.


State of the art infotainment voor uw camper: De XZENT X-F220 is speciaal ontworpen voor Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer en is eenvoudig te bedienen via het 6,2"/ 15,7 cm touchscreen. De X-F220 heeft een geïntegreerde DAB+ tuner voor een mobiele digitale radio-ontvangst in de hoogste kwaliteit. De XZENT heeft een FM RDS tuner en een cd / dvd-drive en twee USB-poorten.

De krachtige Bluetooth hands-free unit heeft A2DP streaming van muziek, snelle synchronisatie van het telefoonboek en een handige snelkeuze voor contact favorieten.

De X-F220 beschikt over twee camera-ingangen (RCA / CVBS) met geschakelde voeding en automatische rangeren / omschakeling.

Met de optionele navigatiesoftware voor auto's of voor campers kan de X-F220 entertainer gemakkelijk worden uitgebreid tot een compleet uitgeruste naviceiver voor auto's, maar ook voor campers.